W&W 2021: NOMOS Glashütte – osa 1

Saksalainen NOMOS Glashütte on ensimmäistä kertaa mukana Watches & Wonders-tapahtumassa ja tuovat esille vaikuttavan ja brändilleen uskollisen kattauksen uutuuksia.

Pidemmittä puheitta pureudutaan uutuus-julkaisuihin!

Ensimmäisenä – kuuminta mielenkiintoa herättänyt:
Metro neomatik 41 Update (ref. 1165)

neomatik-koneiston julkaisumalli Metro sai -nimensä mukaisen- Update-päivityksen! Ensimmäistä kertaa NOMOS’in patentoima (kahteen suuntaan)pikasäädettävä ulkokehän päivyrikomplikaatio on saatavilla Mark Braunin suunnitelemassa Metro-mallissa. Suuremmalla 40.5 mm halkaisijalla, vain 9,1mm paksussa kuoressa, jonka sisällä käy Tangente Update malleista tuttu DUW 6101 in-house koneisto.

DUW 6101 on valmistajan yhdestoista kaliiperi ja sen kehitystyössä syntyneet patentit ovat osoitus Glashütten tuotekehitysosaston valtavasta osaamisesta ja omistautumisesta.

DUW 6101 on osoitus usean sukupolven tietotaidon määrästä ja huippuluokan tutkimustyöstä,” -Uwe Ahrdendt, NOMOS CEO

REF 1165 
€ 3500,- 
Tilaa tai varaa etukäteen asemankello@asemankello.fi 

 

Toisena – Update-komplikaation teema jatkuu:
Tangente neomatik 41 Update Midnight Blue (ref. 182)

Elegantti ja solakka 40.5 mm halkaisijalla ja vain 7.8 mm paksulla kuorella, ref. 182 on kolme vuoden suunnittelutyön tulos ja väripäivitys brändin ikonisimpaan Tangente-mallisarjaan. Syvä sininen, yhdistettynä terävän vihreällä fluorisoivaan päivyriin antaa ripauksen sporttisuutta NOMOS’in klassikkomallille.

Koneistona toimii Update-malleille yhteinen DUW6101, jota pääsee ihailemaan safiirilasin takaa ja näkemään kaliiperille omaisen vetopainoon kultakirjaillun ”reguilert in 6 Lagen” = ”koe-säädetty kuudessa asennossa”

REF 182
€ 3200,-
Tilaa tai varaa etukäteen asemankello@asemankello.fi 
Tulossa vielä lisää NOMOS Glashütten uutuuksia Osa 2-julkaisussa!