W&W 2021: Chopard LUC – osa 1

Chopard juhlii tänä vuonna heidän Fleurierin manufaktuurin 25:ttä vuosipäivää. Fleurierin tehdas on keskittynyt Chopardin terävimpään kärkeen haute horlogerie-kategoriassa ja siellä valmistetaan brändin L.U.C-mallisto, joka on nimetty perustajan ’Louis Ulysse Chopard’ mukaan. Näistä syistä Watches & Wonders 20201-tapahtumassa julkaistut Chopard uutuudet keskittyvät juurikin L.U.C-malliston ympärille.
Aseman Kello on ollut Chopard’n yhteistyökumppani yli 20-vuoden ajan. Olemme myös olleet Chopard’n LUC-yhteistyökumppani mallisarjan ensimmäisen kellon julkaisusta lähtien – ja edelleen valikoitu LUC-edustaja yksinoikeudella Suomessa.

L.U.C Quattro Spirit 25 — CHF 44.700

ref. 161977-5001

Merkin ensimmäinen ”jumping hour”-komplikaatio, missä tunnit on esitetty numeraalisella kiekolla ja komplikaationimensä mukaan tunti vaihtuu silmän räpäyksessä. Manuaalivetoinen LUC 98.06L-kaliiperi on varustettu Chopardin omalla Quattro-tekniikalla toteutetulla nelinkertaisella vetojousikompleella – mahdollistaen kahdeksan (8) päivän käyntivaran.

Malli on 100 kpl Limited Edition ja kantaa arvostettua laatua kuvastavaa ’Poincon de Geneve’-insigniaa. 750/0 (18kt) Rosékultakuori on Chopardille ominaisesta reilunkaupan-eettisestä kullasta valmistettu.

Tiedustele saatavuutta asemankello@asemankello.fi

 

L.U.C Time Traveler One Black — CHF 15.500

ref. 168574-3008

 

Aiemmin kulta- tai teräskuorisena saatavilla ollut Time Traveler One-maailmanaikakello nyt tummalla titaani-keraamisella kuorella. Kello on kokenut kuorimateriaalin ominaisen värimaailmapäivityksen monokromaattisiin – harmaasävyihin, mikä on uusi ja rohkea lisä Chopard’n usein klassisuutta huokuvaan LUC-mallistoon.

Kellon koneistona on käytetty tietenkin in-house tuotettua, kronometrisertifioitu, caliber L.U.C 01.05-L automaattia, 60h käyntivaralla, 4hz taajuudella.

Kuoressa on moderni 42mm halkaisija ja paksuus on hillitty 12,09mm, joten se istuu ohuesti ja lähellä rannetta.

250 kpl Limited Edition

Tiedustele saatavuutta asemankello@asemankello.fi

 

L.U.C GMT One Black — CHF 11.500

ref. 168579-3004

Aiemmin vain teräskuorisena (musta ja oranssi teemaisena) saatavilla ollut GMT One-malli, nyt monokromaattisena titaani-keraamisella kuorella varustettuna. Maailmanaikanäytöllisen Time Traveler One-mallin tapaan hyvin rohkea lisä Chopard’n LUC-mallistoon 

Koneistona on käytetty in-house tuotettua, kronometrisertifioitua, caliber L.U.C 01.10-L automaattia, 60h käyntivaralla ja 4hz taajuudella.

Kuoren halkaisija on 42mm ja paksuus vain 11,71 mm, mittasuhteiltaan sopusuhtainen ja näyttävä.

250 kpl Limited Edition

Tiedustele saatavuutta asemankello@asemankello.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa niin saat ensikäden tietoa uusista julkaisuista.
www.facebook.com/asemankello
www.instagram.com/asemankello
Chopard osa 2 tulossa pian!
Terveisin,
Simo / Aseman Kello