NOMOS Glashütte

Glashütte on kylä Kaakkois-Saksassa vuorten ja metsien huomassa Berliinin ja Prahan välimaastossa. Glashüttessa upeita mekaanisia kellojaan luova NOMOS Glashütte on yksi maailman harvoista omistajavetoisista kellonvalmistajista. Kellosepät ovat alansa parhaita tasolla johon muilla on vielä matkaa. Tästä on kiittäminen kellonvalmistuksen perinnettä, joka on Glashüttessä jatkunut sukupolvien ajan – tarkalleen jo yli 170 vuotta.

NOMOS Glashütte kehittää ja valmistaa kellonsa Bauhaus-liikkeen edelläkävijän, Deutscher Werkbundin, periaatteiden mukaan. Tämä tarkoittaa omaa luokkaansa olevan käsityön yhdistämistä maineikkaaseen saksalaiseen insinööritaitoon sekä edistyksellisen tutkimustyön ja pisimmälle viedyn teknologian liittoa, Tuloksena on erittäin korkealaatuisia kelloja, ja Berliinissä merkin omat suunnittelijat luovat niille niiden silmiähivelevän ulkomuodon.

Kaikki NOMOS-kellot on tehty huippuluokan materiaaleista, ja niitä yhdistäviä piirteitä ovat hienostunut kellotaulu, elegantit ja useimmiten kapeat osoittimet, ohut kuori sekä selkeän puhtaat linjat. Kelloja on jo kauan pidetty klassikkoina, ja ne ovat voittaneet designinsa ja laatunsa ansiosta yli 130 palkintoa.

 

Vieraile nomos-glashuette.com