Blancpain

 

Innovaatio perinteenä

Blancpain on maailman vanhin kellomerkki: sen perusti Jehan-Jacques Blancpain vuonna 1735 Sveitsin Jura-vuoriston alueelle. Kellomerkki on pysynyt innovatiiviselle perinteelleen uskollisena, mistä ovat todisteena lukemattomat hienot komplikaatiot vuosien varrelta. Mestarikelloseppiä on aina ohjannut sama kekseliäisyyden henki. Blancpain valtaa kellovalmistuksessa jatkuvasti uusia alueita kehittelemällä kellojaan edelleen – perinteitään laajentaen ja alati uudistuen.

(c) blancpain.com

Nykyään Blancpain jatkaa vakaasti tiellään mekaanisten kellojen kehittämiselle omistautuneena. Ainutlaatuinen tieto ja taito siirretään eteenpäin sukupolvelta toiselle panostamalla tekijöihin, valmistustekniikoihin ja tutkimukseen. Tämä pitkäjänteinen lähestymistapa nostetaan nopean tuoton edelle, ja se on kellomerkin vahvuuden lähde.

Blancpain on arvostettu merkki, jonka tuotanto kattaa valmistuksen kellonosista designiin ja jonka työn tuloksena on harvinaisen hienoja kelloja. Viimeisten kymmenen vuoden aikana markkinoille on tuotu 35 erilaista kaliiperia.

Bathyscape 43mm Titanium

Brändin filosofia näkyy sen jokaisessa kellossa ja mallistossa klassisesta Villeret’stä ja Grandes Complications -kelloista legendariseen Fifty Fathoms -sukeltajankelloon, unohtamatta Ladybird-naistenkelloja.

 

 

 

 

 

 

 


Lue Lisää Blancpainin Fifty Fathomsista alla olevasta linkistä!

Blancpain – Fifty Fathoms ensimmäinen kello sukeltajille


Siirry www.blancpain.com